Legendaran bend The Beatles ponovo u MINI – ju, nastupili u Beogradu kao sastav The MINI’s.

Vlasnici i obožavaoci MINI brenda su bile mnoge slavne ličnosti, a među njima i članovi legendarnog benda The Beatles. The Beatles (često se nazivaju i Beatlesi) je kultni pop i rock sastav iz Liverpoola, Velika Britanija. Jedan su od najkomercijalnijih, najuspješnijih i najpopularnijih sastava u istoriji, njihove pesme dominirale su 1960-ih. Zahvaljujući MINI timu, ovaj bend je ponovo oživeo u sastavu The MINI’s i nastupio u Beogradu, Srbija.

U subotu 04. aprila 2015. na prvi nastup  The MINI’s  je krenuo sa nekoliko novih MINI automobila. Sve je izgledalo kao da se vreme vratilo nekoliko decenija unazad. MINI je odlučio da iznenadi stanovnike i posetioce glavnog grada i dodatno im ulepša jedan od prvih prolećnih dana, pop-up koncertima, na različitim lokacijama u gradu. Izvodili su se hitovi „Drive My Car“ i „She Loves You“ sastava The Beatles, u čiji su se izgled članova benda premaskirali momci MINI tima.

Uz dobru muziku, zabavu, atmosferu i nesvakidašnje dešavanje prolaznici su mogli da se uvere u posebnost MINI Countryman-a, Cooper-a u kojima je ovaj bend pristigao. Ako niste imali sreće da se tog dana nađete na ulicama i proveselite uradite to uz naredni snimak.

Uzbudljivi, drugačiji i energični poput samog brenda, MINI pop-up koncerti bili su samo jedan od brojnih događaja koje je MINI planirao za naredni period, a sa ciljem jačanja prepoznatljivosti ovog jedinstvenog automobilskog brenda na teritoriji Republike Srbije.

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.

Posetite MINIkola.com galeriju na Fliiby.com i pogledajte još fotografija!

Komentari