MINI lifestyle u 2015 – oj. To nije ljubav, to je od ljubavi jače..

MINI brend povezuje generacije, naciju, pol, kulturu, način života.. Blog MINIkola je oličenje načina življenja u današnjici na temeljima prošlosti, let u budućnost, a kroz neke vrednosti.. Na izmaku smo 2015. godine, let u budućnost je uvek neizvestan, ali prilika da se osvrnemo nazad i pogledamo da li smo bolji ljudi. Šta nam je donela, a šta odnela ova godina.. Podsećamo se tekstova iz ove godine, pronaćićete sebe u svakom tekstu, i da to nije ljubav, to je od ljubavi jače..

Slike, nešto bez čega ne možemo, bile one u elektonskom formatu, u modernom ramu, ili ako su to pak one stare crno-bele sa iskrzanim ivicama, samo ostavljene negde.. Slike koje u očima i mislima bude život, sećanje, emociju na trenutak… priču… doživljaj… Verujem da ste doživeli nešto što ćete pamtiti celog života, i čuvati to ljubomorno za sebe..

Godinu dana postojanja bloga MINIkola. U ovoj 2015. Blog je proslavio prvi rođendan. Za to vreme smo se upoznali, družili, saznali i naučili. Za neke je MINI kult, fazon, istorija i još mnogo toga.. Pročitajte priče ljubitelja. Za neke inspiracija..

Balkanska MINIjada 7 i sva ta ogromna MINI ljubav!

Godina 2015-a, pamtiće se po ponosu u nas Srba koju su nam doneli mladi fudbaleri, pobedivši u finalu fubalsku naciju Brazilce. Taj ponos je naterao suze na oči i bore na koži jer se svako od nas naježio, u trenucima kada su Minijevci okupljeni na jednom mestu navijali svim srcem pred najvećim istorijskim uspehom naše zemlje u fudbalu. Ovaj datum i takav osećaj je obuzimao sve nas i ne popušta, jer smo ponosni deo još jedne nacije, nacije koja živi MINI brend svakog dana, a po neki i decenijama unazad. Pamtiće se dugo ta Balkanska Minijada 7.

Živim MINI život svakog dana, budiš se u svom “fazonu” i tako nastavljaš dan, često volim da na prve #selfie fotke sa trčanja postavim i hashtag #carpediem, a uobičajan kadar je i auto. Zašto je tako posebno voziti MINI i živeti taj fazon?

To nije samo fazon, to je od ljubavi jače, jer svako u sebi nosi neku sliku, priču, emociju. Da li stara ili nova godina, predlažem da uvek radite na sebi, pomozite drugima, sreću čine male stvari, da baš one koje se novcem ne mogu kupiti. Nostalgija je ono što nas vraća kroz vreme, ali idite napred i sledite prave vrednosti, sve najbolje u predstojećim godinama!

Komentari