MINIkola.com proslavlja svoj prvi rođendan i vodi vas u posetu MINI muzeju!

Godinu dana postojanja bloga MINIkola.com (osnovan 1.5.2014.), uz njega rastem, profesionalno se razvijam, učim, upoznajem fenomenalne ljude, postajem prepoznatljiv i još mnogo toga… Moj online prostor u kome uspevam da okupim zajednicu, da iskažem svoje mišljenje… Jedini blog u regionu koji piše o MINI brendu, ne samo suvoparne informacije, već uspevam da povežem različite teme, svoj profesionalni poziv, hobi, strast, ljubav, interesovanja, stil i način života, modu, pozitivnu energiju i sve ono što jeste i što čini MINI brend i kultura.

MINIkola.com za kratko vreme postojanja na online nebu, privlači sve veću pažnju medija, i ne samo ljubitelja MINI brenda, već i ljudi koji žele da vide, pročitaju nešto drugačije, zanimljivo, kultno, urbano, smisleno…

U proteklih godinu dana ostvarena je saradnja sa nekoliko portala, brendova: saznajnovo.comcipelicastiklica.comhappypixel.rs,
perfectcubedesign.comilovezrenjanin.comtayabowties.com,
trke.rsblog.garaza.rsmini.rs, i mnogi drugi.
Interesantan deo cele priče je gostovanje u emisijama “Vikendica” i “Biber”. Ogromna podrška dolazi i od strane ljubitelja MINI automobila i MINI klubova kako iz regiona tako i iz celog sveta. Hvala svima!

U znak zahvalnosti MINIkola.com poklanja vam i vodi vas u obilazak fenomenalne MINI priče koncipirane kao MINI muzej, do koje vas vodi samo klik na sliku!

12

Komentari